Search Menu

UN Secretary General António Guterres comes with a heartfelt message on the Two-Millionth death from the COVID-19 pandemic.

'In the memory of those two million souls, the world must act with far greater solidarity.

The great responsibility that all the countries share is to make vaccines reacheble to everyone, so we could soon see a complete global recovery.'

UNMIK - United Nations Mission in Kosovo UNDP Kosovo UNFPA Kosovo IOM Kosovo Unicef Kosovo Programme UN Women Kosovo UNHCR Kosovo UNICEF Innovations Lab Kosovo
... See MoreSee Less

UN Secretary General's video on the Two-Millionth death from the COVID-19 pandemic

Kuvendi Komunal - GjakovëNë kuadër të fushatës #përhatër nga UN Kosovo Team , në qendër të qytetit është vendosur një tabelë informuese (totem) e cila ndryshon ngjyrën, duke treguar kështu kategorinë e rrezikshmërisë nga COVID-19 në të cilën ndodhet komuna jonë. Në lokacionin e njëjtë është vendosur edhe një maskë gjigante, e cila përçon mesazhin se si duhet vendosur maska. Kjo kampanjë mbështetet nga Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në koordinim me MSH-në dhe IKSHPK-në. ... See MoreSee Less

Image attachment

2021 is the International Year of Health and Care Workers.

Health heroes have been key in the fight against #COVID19 and are essential to ensure #HealthForAll. We thank them for their hard work & commitment!

More on the International Year from @WHO. https://t.co/v1wX6jj1Uc

UNSG @antonioguterres ❤️felt message on the 2milion casualties from the @COVID_19:
In the memory of 2million souls, the 🌍 must act in solidarity. Responsibility of all countries is 2 make 💉reachable 2 everyone, so we could soon c a complete 🌍 recovery.
https://t.co/P2MuTI7ULJUpcomming Events


See all events
United Nations

UN Agencies

The United Nations Kosovo Team (UNKT) is composed of 19 United Nations agencies, funds and programs active in Kosovo.