Search Menu
Concert from home by ID-jotët
Mjellma Istrefi & Shkumbin Istrefi / father-daughter duo
Countering #misinfodemics and hate speech #whileathome
Call for #UN75 survey https://un75.online/
Event will include video messages from Kozeta Imami, Education Specialist and Sibel Halimi, Sociologist.
Organized by UN Kosovo Team, UNICEF, Youth for Kosovo project, MCYS & Development Coordinators Office.
*** *** ***
Varietet i së Enjtes: Koncert nga shtëpia nga ID-jotët
Mjellma & Shkumbin Istrefi / duo babë-qikë
Kundër keqinformimit dhe gjuhës së urrejtjes #rrinshpi
Thirrje per pjesëmarrje në UN75 https://un75.online/?lang=alb
Ngjarja do të përfshijë video mesazhe nga Kozeta Imami, Specialiste per Edukim dhe nga Sibel Halimi, Sociologe.
Organizuar nga, ekipi i agjencive të OKB-së në Kosovë, UNICEF dhe projekti Youth for Kosovo, MKRS me Zyrën e Koordintores për Zhvillim.
*** *** ***
Raznolilost četvrtkom: koncert od kuće sa duetom ID-joti
Mjellma & Shkumbin Istrefi / otac i ćerka
(Mjelma i Škumbin Istrefi)
Protiv lažnih informacija i jezika mržnje
#ostanikodkuce
Poziv na učešće na https://un75.online/?lang=srb
Dogadjaj uključuje i video poruke od Kozeta Imami, specialista za obrazovanje i Sibel Halimi, socijološkinja.
Organizovano od Ekipe UN-a na Kosovu, UNICEF-a i Projekta Y4K, MKOS sa Kancelarijom Koordinatora za razvoj.
Previous Post

WHO's Recommendations for Safe Eid al-Fitr

Next Post

UNKT COVID19 SitRep #23

Subscribe for the latest news and updates:

Email *