Search Menu

 

< 2018 >
December
«
»
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
November
November
November
November
November
November
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
 • IOM Kosovo Movie Night (GMFF)
  18:00 -23:00
  15-12-2018

  Zahir Pajaziti Square, building attached to Ministry of Foreign Affairs

  Zahir Pajaziti Square, building attached to Ministry of Foreign Affairs

  IOM KOSOVO MOVIE NIGHT
  AS PART OF THE GLOBAL MIGRATION FILM FESTIVAL (GMFF) 2018 (see Albanian and Serbian version below)

  IOM Kosovo is taking part in this year’s Global Migration Film Festival with a special Movie Night in Pristina on Saturday, 15 December at Kino Armata. We will screen short movies from the GMFF 2018 Official Selection as well as locally selected movies*.

  The event starts at 6 p.m. and you may join any screening at any time.

  Admission is free and some refreshments are provided!

  *Final Film List to be added soon

  ************************************************************************
  IOM KOSOVA NATE FILMI
  SI PJESE E FESTIVALIT TE FILMIT BOTEROR TE MIGRIMIT (GMFF) 2018

  IOM Kosova po merr pjesë në Festivalin e Filmit Botëror të migrimit të këtij viti duke organizuar një natë të veçantë filmi në Prishtinë, të Shtunën, më 15 dhjetor në Kino Armata. Ne do të shfaqim filma të shkurtër nga Zgjedhja Zyrtare e GMFF 2018, si dhe filmat e zgjedhur në nivel lokal*.

  Ngjarja fillon në orën 18:00. dhe filmat do te shfaqen gjate gjithe mbremjes. Ju jeni te mireseardhur ne cfare ore që dëshironi.

  Hyrja eshte falas dhe ne ju ofrojme disa pije freskuese!

  *Lista Finale e Filmave do te ndahet se shpejti me ju.

  ************************************************************************
  IOM KOSOVO „FILMSKA NOĆ“
  KAO DEO GLOBALNOG FILMSKOG FESTIVALA O MIGRACIJI (GMFF) 2018

  Kao deo ovogodišnjeg Globalnog filmskog festivala o migraciji (GMFF), IOM Kosovo učestvuje u Filmskoj noći koja se održava u subotu, 15. decembra u kinu Armati u Prištini. IOM Kosovo će prikazivati kratke filmove iz takmičarskog programa GMFF-a 2018, kao i lokalno odabrane filmove*.

  Događaj počinje u 18:00 časova i možete nam pridružiti kad god hoćete. Filmovi će se prikazivati tokom cele večeri.

  Ulaz je besplatan kao i osveženje.

  *Lista sa rasporedom filmova biće uskoro dodata

  About the Global Migration Film Festival:
  Since 2016, the International Organization for Migration (IOM) organizes The Global Migration Film Festival (GMFF), featuring films and documentaries that capture the promise and challenges of migration, and the unique contributions that migrants make to their new communities. The aim of the GMFF is to use films as educational tools that influence perceptions of and attitudes towards migrants as well as being an innovative creative avenue for normalizing discussions of migration through storytelling.

16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
January
January
January
January
January

Subscribe for the latest news and updates:

Email *